Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Andebryst med asiatisk wok

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
56 planlagt
Andebryst med asiatisk wok
Legg oppskrift
i handlelapp
I denne smaksrike wokretten matches sødmen i andekjøttet perfekt av sødmen i chilisausen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

4 dl
Jasminris

Andebryst

300 g
Andebryst
0,5 ts
Salt
0,3 ts
Nykvernet pepper

Wok

1 pose
Asiatisk Wok, Bama
1 boks
Minimais
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olje

Saus

0,5 stk
Sweet chilli dipping sauce

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Rut opp skinnet på andebrystet med en skarp kniv. Gni inn med salt og pepper. Legg andebrystet med skinnsiden ned i en kald wok eller stekepanne. Sett temperaturen på medium varme slik at fettet smelter. Fortsett med å steke på skinnsiden i ca. 10 minutter mens du evt. hever temperaturen noe. Skinnet skal bli sprøtt.

Trinn 3

Snu og stek ca. 5 minutter på den andre siden. Legg andebrystet over på en tallerken og hell ut fettet i pannen. La kjøttet hvile mens du tilbereder wokgrønnsakene.

Trinn 4

Rengjør woken eller pannen og varm den opp til rykende varm. Ha i olje. Tilsett wok-blandingen og minimais og rørestek noen sekunder før du tilsetter hvitløksfedd i tynne skiver. Fortsett å røresteke et par minutter på høy temperatur til grønnsakene er nesten møre, men fortsatt sprø.

Trinn 5

Skjær andebrystet i skiver og legg dem over grønnsakene. Server med jasminris og Sweet Chilli dipping sauce.