Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Andebryst med asiatisk wok

Oppskrift på Andebryst med asiatisk wok

I denne smaksrike wokretten matches sødmen i andekjøttet perfekt av sødmen i chilisausen.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 48 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Andebryst

0,5 ts Salt
0,3 ts Nykvernet pepper
300 g Andebryst

Ris

4 dl Jasminris

Saus

0,5 stk Sweet chilli dipping sauce

Wok

1 boks Minimais
1 pose Asiatisk Wok, Bama
2 fedd Hvitløk
1 ss Olje

Del vår Andebryst med asiatisk wok oppskrift


Slik lager du Andebryst med asiatisk wok

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Rut opp skinnet på andebrystet med en skarp kniv. Gni inn med salt og pepper. Legg andebrystet med skinnsiden ned i en kald wok eller stekepanne. Sett temperaturen på medium varme slik at fettet smelter. Fortsett med å steke på skinnsiden i ca. 10 minutter mens du evt. hever temperaturen noe. Skinnet skal bli sprøtt.

Trinn 3

Snu og stek ca. 5 minutter på den andre siden. Legg andebrystet over på en tallerken og hell ut fettet i pannen. La kjøttet hvile mens du tilbereder wokgrønnsakene.

Trinn 4

Rengjør woken eller pannen og varm den opp til rykende varm. Ha i olje. Tilsett wok-blandingen og minimais og rørestek noen sekunder før du tilsetter hvitløksfedd i tynne skiver. Fortsett å røresteke et par minutter på høy temperatur til grønnsakene er nesten møre, men fortsatt sprø.

Trinn 5

Skjær andebrystet i skiver og legg dem over grønnsakene. Server med jasminris og Sweet Chilli dipping sauce.

Sunnhetsveilederen ™

Karbohydrater (116,6g) herav Sukkerarter (28,1g)
Fiber (4,6g)
Protein (25,3g)

Verdier er angitt pr. voksen person.

Se utfyllende informasjon

  • Karbohydrater (116,6g) herav Sukkerarter (28,1g) Fiber (4,6g) Protein (25,3g)

Verdiene som er oppgitt i Sunnhetsveilederen ™ gjelder ved publisering. Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik fra de oppgitte verdiene dersom leverandører endrer ingrediensenes vekt eller innhold. Les mer om Sunnhetsveilederen™ her.


Dra ned i kalender