Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Ananasis med kokosmarengs

Oppskrift på Ananasis med kokosmarengs

Hjemmelaget is på en ny måte! Ved å fryse ananasbiter og så kjøre dem i foodprocessor med sukkerlake får du en sorbetaktig konsistens med deilig, frisk ananassmak.

Tidsbruk 45 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 58 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ananasis

0,8 stk Sitron
75 g Vann
75 g Sukker
0,8 stk Ananas

Garnityr

0,8 neve Mynte

Kokosmarengs

1,5 stk Eggehviter
75 g Sukker til marengs
75 g Kokosmasse
0,2 ts Salt

Del vår Ananasis med kokosmarengs oppskrift


Slik lager du Ananasis med kokosmarengs

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Skrell og skjær ananasen i biter. Frys den. Kok sukker og vann til sukkerlake og ha i presset sitron. Kjør ananasbitene i en foodprocessor mens du sper med sukkerlaken.

Trinn 3

Trinn 3

Ha eggehvitene i en ren bolle, tilsett salt og pisk dem opp til 3 ganger opprinnelig mengde. Tilsett sukker og kokosmasse og pisk til en jevn fin marengs.

Trinn 4

Trinn 4

Lag små topper og stek dem i ovn på 120°C i 15-20 minutter til de begynner å bli sprø. Avkjøl. De blir enda sprøere når de er kalde. Topp ananasisen med kokosmarengs og server - gjerne med noen mynteblader.


Dra ned i kalender