Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Ananasis med kokosmarengs

Tidsbruk 45 minutter
9 ingredienser
58 planlagt
Ananasis med kokosmarengs
Legg oppskrift
i handlelapp
Hjemmelaget is på en ny måte! Ved å fryse ananasbiter og så kjøre dem i foodprocessor med sukkerlake får du en sorbetaktig konsistens med deilig, frisk ananassmak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ananasis

0,8 stk
Ananas
75 g
Sukker
75 g
Vann
0,8 stk
Sitron

Kokosmarengs

1,5 stk
Eggehviter
75 g
Sukker til marengs
75 g
Kokosmasse
0,2 ts
Salt

Garnityr

0,8 neve
Mynte

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Skrell og skjær ananasen i biter. Frys den. Kok sukker og vann til sukkerlake og ha i presset sitron. Kjør ananasbitene i en foodprocessor mens du sper med sukkerlaken.

Trinn 3

Trinn 3

Ha eggehvitene i en ren bolle, tilsett salt og pisk dem opp til 3 ganger opprinnelig mengde. Tilsett sukker og kokosmasse og pisk til en jevn fin marengs.

Trinn 4

Trinn 4

Lag små topper og stek dem i ovn på 120°C i 15-20 minutter til de begynner å bli sprø. Avkjøl. De blir enda sprøere når de er kalde. Topp ananasisen med kokosmarengs og server - gjerne med noen mynteblader.