Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Amerikanske pannekaker med appelsin og melkesjokolade

Oppskrift på Amerikanske pannekaker med appelsin og melkesjokolade

Disse amerikanske pannekakene er luftige, store og saftige med et hint av appelsin. Jeg har også tilsatt hakket sjokolade i røren for å gjøre dem enda bedre. I tillegg så pisker jeg et maple syrup-smør som er prikken over ièn. Jepp, dette er en skikkelig helgefavoritt.

Inneholder 14 ingredienser
Handlet 8 ganger


Amerikanske pannekaker

100 g Melkesjokolade
2 stk Egg
0,5 stk Appelsinskall
1,5 dl Naturell yoghurt
2 ss Sukker
0,5 ts Salt
1 dl Vann
2 ss Olje
3 dl Hvetemel
1 ts Bakepulver
0,5 ts Natron

Lønnesirupsmør

1,5 ss Lønnesirup
1 klype Salt
100 g Smør

Del vår Amerikanske pannekaker med appelsin og melkesjokolade oppskrift


Slik lager du Amerikanske pannekaker med appelsin og melkesjokolade

Trinn 1

Pannekakene: Pisk sammen egg og sukker i en skål. Ha så i olje, yoghurt og vann og bland alt sammen. I en annen bolle rører du sammen mel, bakepulver, natron og salt. Bland de våte ingrediensene sammen med de tørre og pisk alt sammen til du har en ganske tykk, men glatt røre. Bland så inn finrevet appelsinskall fra en halv appelsin, du kan bruke mer hvis du vil ha sterkere appelsinsmak og hakket melkesjokolade. Varm en panne med litt olje og stek passe store pannekaker.

Trinn 2

Lønnesirupsmør: Pisk sammen alle ingrediensene med en k-visp til smøret blir hvitt og luftig, ca 2 minutter. Smør over litt av det ferdige piskede smøret på pannekakene og riv litt sjokolade over.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/


Dra ned i kalender