Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Alt-i-én-gryte-pasta

Tidsbruk 30 Minutter
9 Ingredienser
469 Planlagt
Alt-i-én-gryte-pasta
Klikk og dra
til kalenderen
En genial måte å lage pastaretten på! Alt gjøres i én gryte – enklere blir det ikke.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Tomater
1 stk
Løk
1 pakke
Pølsekuler
300 g
Fusilli
30 g
Parmesan
1 ts
Tørket basilikum
3 ss
Olivenolje
1 ts
Salt
5 dl
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Hakk løk og tomater. Ha olje, pølsekuler og løk i en liten gryte og varm opp.

Trinn 2

Når det begynner å frese, ha i tomater og pasta, salt og vann. Sett på lokk og la koke i 10-12 minutter. Rør et par ganger underveis så pastaen blir jevnt kokt. Mesteparten av væsken blir absorbert av pastaen. Hvis det blir tørt, ha i litt mer vann.

Trinn 3

Kok til pastaen er al dente – myk nok til å spises, men fortsatt fast nok i midten til å gi litt tyggemotstand. Rør inn parmesan og basilikum og server!

Tips

Smaker godt med kapers!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender