Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Alt-i-én-gryte-pasta

Oppskrift på Alt-i-én-gryte-pasta

En genial måte å lage pastaretten på! Alt gjøres i én gryte – enklere blir det ikke.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 441 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Alt-i-én-gryte-pasta

1 pakke Pølsekuler
1 stk Løk
500 g Tomater
300 g Fusilli
1 ts Tørket basilikum
1 ts Salt
5 dl Vann
30 g Parmesan
3 ss Olivenolje

Del vår Alt-i-én-gryte-pasta oppskrift


Slik lager du Alt-i-én-gryte-pasta

Trinn 1

Hakk løk og tomater. Ha olje, pølsekuler og løk i en liten gryte og varm opp.

Trinn 2

Når det begynner å frese, ha i tomater og pasta, salt og vann. Sett på lokk og la koke i 10-12 minutter. Rør et par ganger underveis så pastaen blir jevnt kokt. Mesteparten av væsken blir absorbert av pastaen. Hvis det blir tørt, ha i litt mer vann.

Trinn 3

Kok til pastaen er al dente – myk nok til å spises, men fortsatt fast nok i midten til å gi litt tyggemotstand. Rør inn parmesan og basilikum og server!

Tips

Smaker godt med kapers!


Dra ned i kalender