Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Alt-i-én-gryte-pasta

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
530 planlagt
Alt-i-én-gryte-pasta
Legg oppskrift
i handlelapp
En genial måte å lage pastaretten på! Alt gjøres i én gryte – enklere blir det ikke.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Tomater
1 stk
Løk
1 pakke
Pølsekuler
300 g
Fusilli
30 g
Parmesan
1 ts
Tørket basilikum
3 ss
Olivenolje
1 ts
Salt
5 dl
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Hakk løk og tomater. Ha olje, pølsekuler og løk i en liten gryte og varm opp.

Trinn 2

Når det begynner å frese, ha i tomater og pasta, salt og vann. Sett på lokk og la koke i 10-12 minutter. Rør et par ganger underveis så pastaen blir jevnt kokt. Mesteparten av væsken blir absorbert av pastaen. Hvis det blir tørt, ha i litt mer vann.

Trinn 3

Kok til pastaen er al dente – myk nok til å spises, men fortsatt fast nok i midten til å gi litt tyggemotstand. Rør inn parmesan og basilikum og server!

Tips

Smaker godt med kapers!