Alabama Chicken Thighs

12 ingredienser
320 planlagt
Alabama Chicken Thighs
Legg oppskrift
i handlelapp
TexMex lårmix og friterte løkringer med Alabama white sauce.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling og løkringer

1 pakke
Texmex lårmix av kylling
1 pakke
Friterte onion rings

Tilbehør

1 stk
Tomat
1 boks
Løk- og balsamicorelish

Alabama white sauce

5 dl
Majones
1 dl
Eplecidereddik
1,5 dl
Eplejuice
1 ss
Pepperrotkrem
2 ts
Presset sitronsaft
1 ts
Salt
0,5 ts
Kajennepepper
2 ts
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Alabama white sauce: Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Sausen skal være litt tykk. Bruk halvparten av sausen til å dyppe kyllingstykkene i før steking. Resten serveres ved siden av som dipp.

Trinn 2

Dypp kyllingklubbene i Alabama white sauce. Legg dem på en stekeplate og stek på 200 °C til de er gjennomvarme og gylne, ca. 10-12 minutter.

Trinn 3

Tilbered løkringene etter anvisning på pakken. Server med tomatskiver, løk- og balsamicorelish og resten av Alabama white sauce.

Tilbehør