Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Alabama Chicken Thighs

Oppskrift på Alabama Chicken Thighs

TexMex lårmix og friterte løkringer med Alabama white sauce.

Inneholder 12 ingredienser
Handlet 34 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Alabama white sauce

2 ts Kvernet sort pepper
1 dl Eplecidereddik
5 dl Majones
2 ts Presset sitronsaft
1 ts Salt
1 ss Pepperrotkrem
0,5 ts Kajennepepper
1,5 dl Eplejuice

Kylling og løkringer

1 pakke Friterte onion rings
1 pakke Texmex lårmix av kylling

Tilbehør

1 stk Tomat
1 boks Løk- og balsamicorelish

Del vår Alabama Chicken Thighs oppskrift


Slik lager du Alabama Chicken Thighs

Trinn 1

Alabama white sauce: Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Sausen skal være litt tykk. Bruk halvparten av sausen til å dyppe kyllingstykkene i før steking. Resten serveres ved siden av som dipp.

Trinn 2

Dypp kyllingklubbene i Alabama white sauce. Legg dem på en stekeplate og stek på 200 °C til de er gjennomvarme og gylne, ca. 10-12 minutter.

Trinn 3

Tilbered løkringene etter anvisning på pakken. Server med tomatskiver, løk- og balsamicorelish og resten av Alabama white sauce.


Dra ned i kalender