Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Aioli

Oppskrift på Aioli

Hjemmelaget smaker best! Aioli er ganske enkelt majones pluss hvitløk.

Tidsbruk 15 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 62 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Aioli

0,8 ts Dijonsennep
1,5 fedd Hvitløk
0,8 stk Eggeplomme
0,4 stk Sitron, evt. lime
0,8 klype Pepper
1,5 dl Solsikkeolje
0,8 klype Salt
1,5 ts Hvitvinseddik

Del vår Aioli oppskrift



Slik lager du Aioli

Trinn 1

Visp sammen eggeplomme og hvitvinseddik i en skål. Visp deretter inn oljen, først bare et par dråper, så resten i en tynn stråle mens du visper kraftig. Tilsett hvitløksfedd og dijonsennep og smak til med salt, nykvernet sort pepper og evt. litt presset sitron eller lime. Hvis aiolien blir for tykk, kan du vispe inn litt vann til slutt.

Tips og råd: "Majones og dipper"


Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender