Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Agurk- og chilisalat med sitrusmarinerte kyllingklubber

Oppskrift på Agurk- og chilisalat med sitrusmarinerte kyllingklubber

Med tynne chilistrimler kan du gjøre denne friske kyllingretten akkurat så heit du vil. For kyllingen spiller det ingen rolle – fuglenes smaksløker påvirkes ikke av capsaicin som er pepperets heftige virkestoff.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 13 ingredienser
Handlet 134 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 stk Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 stk Agurk
0,5 stk Sitron
1 stk Rød chili
1 stk Eple
1 stk Apetina classic
4 dl Middagsris REMA 1000
2 dl Appelsinjuice premium REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

1 dl Soyasaus Kikkoman
1 ss Honning
4 ss Olivenolje REMA 1000
0,5 ts Kajennepepper
2 fedd Hvitløk

Del vår Agurk- og chilisalat med sitrusmarinerte kyllingklubber oppskrift


Slik lager du Agurk- og chilisalat med sitrusmarinerte kyllingklubber

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris. Marinade: Bland appelsinjuice, soyasaus, honning, halvparten av olivenoljen, halvparten av sitronsaften og en dl vann pr. 2 dl appelsinjuice. Tilsett finhakket hvitløk og litt kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

Legg kyllingklubbene i en ildfast form og hell marinaden over. Stek på 200°C i ca. 30 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær agurk, chili og eple i tynne skiver. Bland resten av sitronsaften og resten av olivenoljen. Smak til med salt og pepper. Hell det over salaten. Dryss ost over. Server med nykokt ris.

Serveringsforslag

Koriander eller finhakket persille passer godt i denne retten.


Dra ned i kalender