Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Finnbiff «Nordlys»

Tidsbruk 45 minutter
8 ingredienser
500 planlagt
Finnbiff «Nordlys»
Legg oppskrift
i handlelapp
Smørstekt reinskav er utgangspunktet for denne retten. Vår variant er en enkel og ganske rask gryterett med masse smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Skavet reinsdyrkjøtt, frossen, REMA 1000
1 stk
Løk
200 g
Champignon
1 stk
Matfløte Tine
500 g
Poteter
2 ss
Smør
2 ss
Hvetemel
1 dl
Kjøttbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin kjøttet. Vend kjøttet i melet og brun det i en gryte med smør.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett grovhakket løk og skivet champignon og la det bli gyllent. Tilsett buljongen. Kok opp og la det trekke i ca. 20 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i fløte og poteter i skiver. La det småkoke i 10-15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Smak til gryten med brunost og einebær for fyldigere smak. Server gjerne med flatbrød og tyttebærsyltetøy.