Wrap med torsk, revet gulrot, tomatsalsa og avokadokrem

26 ingredienser
559 planlagt
Wrap med torsk, revet gulrot, tomatsalsa og avokadokrem
Legg oppskrift
i handlelapp
Perfekt restemat! Har du torsk til overs, kan du servere restene på denne måten.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Tomatsalsa

4 stk
Modne tomater
1 fedd
Finhakket hvitløk
0.5 ss
Revet ingefær
1 stk
Hakket rød chili
2 stk
Hakket sjalottløk
2 ss
Hakket koriander
1 ss
Limesaft
2 ts
Sukker
0.5 ts
Salt

Revet gulrot med ingefær

3 stk
Gulrøtter
2 ss
Limesaft
1 ss
Revet ingefær
1 ss
Hakket koriander
2 ss
Sukker
0.5 ts
Salt

Avokadokrem

2 stk
Avokado
1 stk
Tomat
1 fedd
Hvitløk
2 stk
Vårløk
1 stk
Rød chili
1 dl
Crème fraîche eller rømme
1 dl
Hakket koriander
2 ss
Limesaft
0.5 ts
Salt

Fiskewrap

750 g
Torskefilet
8 stk
Tortillas

Slik gjør du

Trinn 1

Tomatsalsa: Finhakk friske tomater og ha dem i en bolle. Tilsett alle de andre ingrediensene og bland godt sammen.

Trinn 2

Revet gulrot med ingefær: Skrell gulrøttene og riv dem grovt. Bland sammen limesaft, sukker, finrevet ingefær, salt og hakket koriander i en bolle. Ha i gulrøttene og bland godt sammen. La salaten marinere i 10 minutter før servering.

Trinn 3

Avokadokrem: Del avokadoen i to, fjern steinen og skrap ut fruktkjøttet med en skje. Mos det grovt med en gaffel. Kutt tomat i terninger, vårløk i skiver og finhakk hvitløk, chili og koriander. Bland alt godt sammen med Crème Fraîche eller rømme og smak til med limesaft og salt.

Trinn 4

Torsk: Kok opp 2 liter vann uten salt. Ta kjelen av platen når det har kokt opp, ha i fiskestykkene og la dem trekke i 6-7 minutter. Ta torsken opp av vannet og fjern skinnet. Del den kokte torsken i store biter med en gaffel.

Trinn 5

Tortillas: Varm tortillas etter anvisning på pakken. Fyll hver tortilla med kokt torsk, revet gulrotsalat, tomatsalsa og avokadokrem.