Torskewok med sursøt saus

Tidsbruk 25 minutter
7 ingredienser
443 planlagt
Torskewok med sursøt saus
Legg oppskrift
i handlelapp
En enkel og god fiskewok som alle vil like.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Torskefilet
1 pose
Wok Mix
1 pose
Woksaus Sweet & Sour
3 dl
Middagsris
1 klype
Salt
2 ss
Olje
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Legg torskefileten i isvann i 10 minutter. Tørk av og krydre med salt og pepper.

Trinn 3

Rørestek grønnsakene i litt olje på sterk varme i 2-3 minutter.

Trinn 4

Ha i fisken og skru ned til middels varme. Legg gjerne grønnsaker over fisken, slik at den varmes av dem også. Stek i ca. 5 min.

Trinn 5

Hell over saus, varm opp og la trekke 2-3 minutter til fisken flaker seg fint.

Trinn 6

Server med ris.