Torsk med råkost og paprikasaus

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
298 planlagt
Torsk med råkost og paprikasaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv torsk med paprika og råkost når du vil ha en fiskemiddag med mye smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Torskefilet naturell
1 pose
Råkostsalat
1 pose
Paprikasaus
600 g
Poteter, løsvekt
2 ss
Olje
1 ts
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp vann til potetene og la dem koke ca. 20 minutter.

Trinn 2

Varm en panne med litt olje og stek fisken gyllen – 2-3 minutter på hver side.

Trinn 3

Senk varmen og ha paprikasausen over fisken i stekepannen. Varm opp i et par minutter.

Trinn 4

Bland råkostsalaten med olje og hvitvinseddik eller sitronsaft.

Trinn 5

Server torsken og paprikasausen sammen med poteter og råkost.