Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Stekt torskefilet med choritzo-soyasjy

17 ingredienser
375 planlagt
Stekt torskefilet med choritzo-soyasjy
Legg oppskrift
i handlelapp
Sausen i denne retten er et møte mellom Spania og Asia – kombinasjonen av chorizo og saoyasaus er crossover på sitt beste!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Stekt torskefilet

2 pakke
Torskefilet med Chorizosmør og urter
2 ss
Gressløk
0,5 dl
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Chorizo-Soyasjy

1 dl
Soyasaus
2 ss
Brunt sukker
1 ss
Lime, saft

Smørstekt løk

2 stk
Løk
100 g
Smør
1 ts
Sukker

Mandelpotetpuré

500 g
Mandelpoteter
1 dl
Melk
1 dl
Fløte
50 g
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Stekt torskefilet: Legg til side chorizosmøret for bruk i sjyen. Kutt torskefileten i 4 porsjonsstykker. Ha på salt og pepper og stek dem på sterk varme i en teflonpanne med solsikkeolje i 2-3 minutter på hver side. Anrett fisken på mandelpotetpuré, legg på en skje smørstekt løk og dander chorizo-soyasjy rundt. Topp med hakket gressløk.

Trinn 2

Chorizo-Soyasjy: Kok opp soyasaus med brunt sukker og limesaft. Pisk inn chorizosmøret fra torskepakkene.

Trinn 3

Smørstekt løk: Finhakk løk og stek det gyllent og mykt sammen med smør og sukker. Hold det varmt.

Trinn 4

Mandelpotetpurè: Skrell mandelpotetene og kok dem møre. Press dem gjennom en sikt til puré. Kok opp melk, fløte og smør. Tilsett potetpureen og bland godt. Smak til med salt og pepper.