Rakfisk med rødbetsalat

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
193 planlagt
Rakfisk med rødbetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Norsk tradisjonsmat på sitt enkleste og beste! Det er bare å koke poteter, skjære opp fisk, løk og purre – og servere denne forretten med rødbetsalat, rømme og lefser.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Rakfisk, filet

1 pakke
Rakfisk

Bents rødbetsalat

3 dl
Syltede rødbeter
200 g
Kokte, skrelte poteter
1 stk
Grønt eple
2 dl
Rømme
1 dl
Majones
2 ts
Sukker
0.5 ts
Salt
0.5 ts
Nykvernet pepper

Server med

1 boks
Rømme
1 stk
Purre
1 pakke
Potetlefser
1 stk
Rødløk
100 g
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær rødbeter, kokte poteter og eple (med skallet på) i 1 cm terninger og bland i en bolle med resten av ingrediensene og litt syltelake fra rødbetene. Smak til med salt og pepper. La salaten marineres i 30 minutter før servering.

Trinn 2

Server rakfisk med lefse, rødbetsalat, smør, rømme, rødløk og purre.

Kjøp ferdig rødbetsalat

Rødbetsalat

Rødbetsalat

REMA 1000

Rakfisk

Se utvalg av rakfisk i din lokale REMA 1000-butikk.

Tilbehør