Foliebakt torskeloin med reker
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Forvarm ovnen til 230 °C, varmluft. Legg fire doble lag med aluminiumsfolie eller bakepapir på kjøkkenbenken. Fordel oppdelte kokte poteter på alufolie-stykkene. Del fisken i 8 biter og legg 2 biter fisk på hver.
Trinn 2
Salvie-Crème fraîche: Bland crème fraîche med sitronsaft, sukker og hakket frisk salvie. Annen frisk urt som dill, gressløk eller basilikum kan også brukes. Smak til med salt og nykvernet pepper. Fordel sausen over den rå fisken.
Trinn 3
Rens sukkererter og del i biter. Gulrøttene skrelles og skjæres i tynne skiver. Grønnsakene drysses over fisk og saus sammen med rensede reker.
Trinn 4
Alufolien brettes over innholdet og helt tett rundt kantene. Sett pakkene på et stekebrett og bak dem i 10 minutter. Åpne forsiktig på tallerkenen og spis rett fra pakken med nystekte rundstykker til.
Tips!
Ta pakkene med på tur! Legg dem på bålet eller på en grill i 8-10 minutter.