Fiskekaker med råkostsalat

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
1059 planlagt
Fiskekaker med råkostsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Den enkleste fiskemiddagen du kan lage! De milde fiskekakene får et løft av paprikasausen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Fiskekaker
1 pose
Råkostsalat
1 pose
Paprikasaus
600 g
Poteter
2 ts
Hvitvinseddik
2 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp vann til potetene og la dem koke i ca. 20 minutter.

Trinn 2

Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen på 200°C til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.

Trinn 3

Bland råkostsalaten med 2 ss olje og 2 ts hvitvinseddik.

Trinn 4

Varm opp paprikasausen i en egen gryte.

Trinn 5

Server fiskekakene med råkostsalat, poteter og saus.