Fiskekaker med råkost og fiskesaus

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
1397 planlagt
Fiskekaker med råkost og fiskesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskekakemiddagen kan ikke lages enklere enn dette.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Fiskekaker
1 pose
Råkostsalat
1 pose
Fiskesaus
500 g
Poteter
1 ss
Olje
1 ts
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene.

Trinn 2

Mens potetene koker, varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen på 200°C til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.

Trinn 3

Varm opp fiskesausen i en egen gryte.

Trinn 4

Bland råkostsalaten med olje og hvitvinseddik eller sitronsaft.

Trinn 5

Skrell potene og server fiskekakene med råkostblandingen, poteter og saus.