Fersk ørretfilet med italiensk brødsalat
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Urtecouscous: Lag couscous etter instruks på pakken. Bruk gjerne grønnsakskraft istedenfor vann. Bland i en generøs mengde med friske urter.
Trinn 2
Italiensk brødsalat: Ha brødbitene i en bolle. Hell over olivenolje og bland godt sammen. Bak i ovnen på 180 °C til de blir gylne og harde (10–15 minutter). Ha tomatene, rødløk, hvitløk, basilikumblad og de ristede brødbitene i en bolle. Du kan også blande inn litt oliven og/eller kapers. Bland forsiktig sammen. Hell over litt extra virgin olivenolje og hvitvinseddik, bland forsiktig en gang til, og smak til med salt og pepper.
Trinn 3
Slik griller du ørret: Pensle ørreten med nøytral olje og krydre med ønsket krydder. Legg fiskestykkene på indirekte varme, legg på lokk og grill til fisken er ferdig.
Beregn ca- 130-150 g ørret per person
