Ribbewok med grønnsaker og red curry kokossaus
Har du ribbe igjen etter julen, kan du gi den nytt liv ved å tilføre den ingredienser du vanligvis forbinder med alt annet enn norsk jul. Men godt blir det!
Velg antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
Trinn 1
Start med å kutte ribberestene i 1 cm terninger. Fres det veldig raskt i glovarm wok eller panne med oljen
Trinn 2
Ta kjøttet ut av pannen etter to minutter og legg på en tallerken.
Trinn 3
Rens grønnsakene og kutt dem i terninger eller skiver. Fres dem så i den glovarme pannen sammen med hakket hvitløk. Ta grønnsakene ut av pannen etter tre minutter.
Trinn 4
Fres Red curry paste i pannen og tilsett sukker, kokosmelk, kyllingkraft, limesaft, fishsauce, oystersaus og kok opp. Smak til sausen og jevn den med maizena utrørt i kaldt vann.
Trinn 5
Tilsett kjøtt og grønnsaker og kok opp. Serveres umiddelbart med hakket koriander på toppen og masse kokt Jasminris.
Prøv også!
Prøv også!
Juleribbe med medisterkaker
Legg til