Yoghurtmarinerte Hubbard kyllingspyd servert med kålrot- og kikertsalat med mynte

20 ingredienser
858 planlagt
Yoghurtmarinerte Hubbard kyllingspyd servert med kålrot- og kikertsalat med mynte
Legg oppskrift
i handlelapp
Yoghurtmarinaden gjør kjøttet mørt og at kryddersmakene kommer ekstra godt frem. Server kyllingspyd som hovedrett, smårett til tapas eller ta de med ut på grillen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Yoghurtmarinerte Hubbard kyllingspyd

2 stk
Kyllingfilet
2 ss
Mynte, finhakket
2 ss
Sitronsaft
2 ts
Kummin
2 fedd
Hvitløksfedd
1 ss
Tomatpuré
2 dl
Yoghurt naturell
2 ts
Karripulver
1 ts
Chilipulver
1 klype
Salt

Kikertsalat- og kålrotsalat med mynte

1 boks
Kikerter
0,5 stk
Kålrot
10 stk
Cherrytomater, i ønsket farge
2 ss
Mynte, grovhakket
2 stk
Sjalottløk, finhakket
2 ss
Sitronsaft
2 ss
Honning
1 dl
Olivenolje
1 klype
Pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Fremgangsmåte Yoghurtmarinert hubbard: Bland sammen alle ingrediensene til marinaden, skjær fingertykke strimler av kyllingfileten som legges i. Mariner så lenge du har tid, fra 30 minutter til over natten. Tre stimlene på spyd og stek de i panne eller på grill i noen minutter på hver side til de er gjennomstekte. Server gjerne en yoghurtdipp til.

Trinn 2

Fremgangsmåte kikertsalat- og kålrotsalat: Skrell kålroten og skjær den i tynne skiver med en ostehøvel. Del cherrytomatene i to, og legg de i en bolle med kålrot og kikertene. Bland resten av ingrediensen og hell over. Vend dressingen godt inn, og pynt gjerne med litt frisk mynte over.