Pizza Delhi

13 ingredienser
92 planlagt
Pizza Delhi
Legg oppskrift
i handlelapp
Pizza Delhi, denne eksotiske pizzavarianten kan krydre hverdagen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Amerikansk pizzadeig

1 ts
Tørrgjær
350 g
Hvetemel
1 ts
Salt
1 ts
Sukker
2,5 dl
Vann (40-45°C)
1 ss
Solsikkeolje

Saus

1 boks
Bianca pizzasaus

Topping

1 pakke
Strimlet kyllingfilet
0,5 glass
Korma karrisaus
1 ss
Revet ingefær
0,5 stk
Presset sitron

Topping ved servering

1 pose
Salatmix
1 neve
Frisk koriander

Slik gjør du

Trinn 1

Pizzadeig: Ha de tørre ingrediensene i bakebollen til en kjøkkenmaskin med eltekrok. Tilsett olje og halvparten av vannet og kjør på middels-lav hastighet i ett minutt. Tilsett resten av vannet og kjør videre på middels hastighet i 5-6 minutter til du har en smidig deig. Samle deigen til en ball og ha den i en smurt bolle. Dekk over med plastfilm og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 1 time, men gjerne mer. Slå ned deigen på en melet arbeidsbenk slik at luften presses ut av den. Del deigen i ønsket antall enheter og kjevle ut.

Trinn 2

Smør saus på pizzabunnen og topp med resten av ingrediensene. Pizza stekes på 250 °C (eller ovnens makstemperatur) til bunnen er gyllenbrun og osten bobler. Bruk gjerne pizzastein. Topp med salatmix og/eller koriander ved servering.

Kjøp ferdig pizzabunn!

Stor & fersk pizzabunn

Stor & fersk pizzabunn

REMA 1000
Prøv også en av disse eksotiske pizzaene!
Prøv også en av disse eksotiske pizzaene!