Pastasalat med grillede grønnsaker

Tidsbruk 35 minutter
12 ingredienser
749 planlagt
Pastasalat med grillede grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
En god pastasalat er den ultimate sommermaten – perfekt å ta med på piknik.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta

300 g
Fusilli

Grønnsaker

2 stk
Tomater
2 stk
Grønne paprika
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje

Kylling

400 g
Strimlet kyllingfilet
1 ts
Oregano
1 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Topp med

100 g
Apetina mild

Slik gjør du

Trinn 1

Kok fusilli etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Del tomater og paprika i to og legg dem på et stekebrett. Skru stekeovnen på 250°C og sett stekebrettet i ovnen.

Trinn 3

Bak paprika og tomater i 15-20 minutter til de er rynkete og gjerne litt brent i kantene. Når de er kjølige nok til å håndtere, fjern det ytterste, brente laget og frøene inni. Del paprikaen i biter og tomatene i båter. Ha det i en bolle sammen med olje og presset hvitløk.

Trinn 4

Stek kylling i olivenolje sammen presset hvitløk. Krydre med salt, pepper og oregano.

Trinn 5

Bland sammen kylling, pasta og grønnsaker. Topp med apetina i terninger.