Pannestekt kyllingbryst med sopp, rosmarin og hvitløkssaus

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
992 planlagt
Pannestekt kyllingbryst med sopp, rosmarin og hvitløkssaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Så enkelt. Så godt. Hverdagsgourmet så det holder. Fløtesaus og pannesteking gjør kyllingen ekstra saftig og god.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Kyllingbryst
4 fedd
Hvitløk
2 stang
Rosmarin
200 g
Sjampinjong
2 dl
Fløte
1 ss
Sitronsaft
1 ts
Maizenastivelse
2 ts
Salt
1 klype
Kvernet hvit pepper
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Varm en stekepanne med solsikkeolje. Salte og pepre brystene og stek dem i 1 minutt på hver side ved medium varme.

Trinn 2

Rens hvitløk og skjær i skiver. Tilsett dem i pannen med to kvister rosmarin og sjampinjong delt i to. Stek i 1 minutt og tilsett fløte.

Trinn 3

Kok opp fløten og sett på lokk. Småkok kyllingbryst, sopp og urter i 5-46 minutter. Nå er kyllingen ferdig. Smak til sausen med sitronsaft, kanskje litt mer salt og pepper. Jevn sausen med maizenastivelse utrørt i vann og server med kokt ris til.