Ovnsbakt omelett med ost, skinke og poteter

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
1637 planlagt
Ovnsbakt omelett med ost, skinke og poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
De beste eggene bruker du til den beste omeletten. Med litt Jarlsbergost og poteter i tillegg får du omelett som bare det.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Hakket løk
150 g
Skinketerninger
200 g
Kokte poteter
10 stk
Egg
1,5 dl
Melk
100 g
Jarlsbergost
200 g
Cherrytomater
0,5 potte
Basilikum, frisk
0,5 dl
Olivenolje
2 ts
Salt
2 klype
Kvernet hvit pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp en ovn til 230 °C varmluft.

Trinn 2

Fres finhakket løk i olivenolje i 2 minutter og tilsett skinketerninger og terninger av kokte poteter. Fres i enda 2 minutter.

Trinn 3

Bland sammen egg med melk, salt og pepper og tilsett revet Jarlsbergost. Hell dette over omelettfyllet. Halvstek omeletten til den begynner å stivne litt og legg på delte cherrytomater.

Trinn 4

Sett den inn i ovnen og stek i 8-10 minutter til omeletten så vidt stivner. Ta omeletten ut av ovnen og pynt med frisk basilikum ved servering.

Tips!

Server blandet salat og brød til omeletten.