Meksikansk kyllingsuppe med Hubbard

16 ingredienser
1560 planlagt
Meksikansk kyllingsuppe med Hubbard
Legg oppskrift
i handlelapp
En meksikansk vri på den klassiske kyllingsuppen! Enkel og smakfull, perfekt å servere når du har gjester.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Sjalottløk, finhakket
1 fedd
Hvitløk, finhakket
0,5 stk
Rød chili, finhakket
2 ss
Tomatpuré
1 boks
Hakkede hermetiske tomater
1 stk
Lime, saften
2 ss
Koriander, grovhakket
0,5 boks
Mais
0,5 boks
Bønner
1 stk
Avokado, i biter
0,5 pose
Tortillachips
1 stk
Salatkjøtt av kyllinglår
2 ss
Olivenolje til steking
4 dl
Vann
1 terning
Grønnsakbuljong, terning
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Stek sjalottøk, hvitløk, chili og tomatpure i olivenolje og hell over tomat, buljong og vann. Gi det et oppkok og la det koke i ca. 15 minutter, smak til med lime og salt.

Trinn 2

Ha i mais, bønner, avokado og kyllingkjøttet, og la det trekke i noen minutter til det er varmt. Server tortillachips til.

Tips

Skvis lime, eller en annen sitrusfrukt, over suppen for å få den ekstra spiss.