Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Indisk linsesuppe med kylling og ingefær

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
153 planlagt
Indisk linsesuppe med kylling og ingefær
Klikk og dra
til kalenderen
Chili, hvitløk og ingefær sørger for smaksfutt i denne suppen. Kan gjerne lages uten kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Eple
2 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Chili rød
1 ss
Ingefær
2 ss
Sitronsaft
1 ss
Rød currypasta
2 terning
Grønnsaksbuljong
2 boks
Linser røde
400 g
Strimlet kyllingfilet

Slik gjør du

Trinn 1

Fres linser i solsikkeolje med finhakket løk, eple, hvitløk og chili. Tilsett karri og fortsett fresingen i to minutter på svak varme.

Trinn 2

Tilsett vann og grønnsaksbuljongterninger og kok i 10 minutter. Smak til suppen med finrevet ingefær, salt, pepper og sitronsaft.

Trinn 3

Kok opp, tilsett stekte kyllingstrimler og server!

Tips!

Du kan gjerne lage denne suppen vegetarisk ved å utelate kylling. Bruk gjerne frisk sopp istedenfor kjøtt og dryss suppen med masse frisk koriander ved serving.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender