Grillet kylling med ris

Tidsbruk 15 minutter
4 ingredienser
4352 planlagt
Grillet kylling med ris
Legg oppskrift
i handlelapp
92 00
4 personer
De fleste forbinder Hollandaisesaus med fiskeretter, men den er faktisk vel så god til kylling. Prøv selv!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

1 pakke
Grillet kyllinglår
49,00 kr/stk, 57,65 kr/kg
49 06
1 pose
Gulrot, blomkål og brokkolibuketter
24,00 kr/pose, 80,00 kr/kg
24 00
1 pose
Hollandaise
10,00 kr/pose, 55,56 kr/kg
10 00
2 pose
Fullkornsris
31,90 kr/kartong, 31,90 kr/kg
7 98
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
92 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 3

Legg kyllinglårene i en ildfast form og varm dem i ovnen på 180 °C varmluft i 15 minutter.

Trinn 4

Varm sausen i posen sin i varmt vann, ca. 5 minutter. Servér!