Grillet kylling med potet- og bønnesalat med sennepsvinaigrette

13 ingredienser
654 planlagt
Grillet kylling med potet- og bønnesalat med sennepsvinaigrette
Legg oppskrift
i handlelapp
Lårfilet av kylling er perfekt å slenge på grillen! Passer til både hverdag og helg.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Grillet kylling

1 pakke
Kylling lårmiks
0,5 kg
Poteter
100 g
Aspargesbønner
6 stk
Reddiker i tynne skiver
0,5 nett
Rødløk i skiver

Dressing

2 ss
Hvitvinseddik
2 ss
Dijonsennep
1 ss
Estragon, finhakket
1 dl
Olivenolje
1 ss
Vann
1 klype
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt poteter i terninger som kokes møre i en kjele. På slutten av koketiden ha bønnene i, og kok i noen minutter til. Sil av.

Trinn 2

Bland ingrediensene til dressingen og vend de lune potetene og bønnene inn. Ha i reddiker og rødløk.

Trinn 3

Varm kyllinglårene i ovnen hvis du ønsker de varme, og server salaten med en BBQ-saus til.

Tips

De ferdige kyllinglårene kan gjerne varmes på grillen eller i panne for å få skinnet sprøtt.