Banh mi vietnamesisk baguette med Hubbard kyllingkjøtt og lettsyltede grønnsaker

15 ingredienser
790 planlagt
Banh mi vietnamesisk baguette med Hubbard kyllingkjøtt og lettsyltede grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Báhn Mì er betegnelsen for brød i Vietnam. En spicy og frisk baguette med hint av koriander. Passer til varme sommerdager eller som deilig nistepakke.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Baguetter, delt i to
1 dl
Majones
0,5 pakke
Kyllinglårmiks
1 stk
Paprika
2 stk
Vårløk
2 stk
Gulrøtter
0,3 stk
Slangeagurk
2 ss
Chili, finhakket
2 ss
Fiskesaus
2 ts
Brunt sukker
1 ss
Sesamolje
0,5 potte
Koriander, finhakket, bruk stilkene også
5 ss
Riseddik
5 ss
Olivenolje
4 ss
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Bland chili, fiskesaus, brunt sukker, riseddik, sesamolje, olivenolje, vann og koriander til en lake. Kutt grønnsakene i strimler som vendes i laken.

Trinn 2

Plukk kyllingkjøttet fra lårene og riv det i passende biter. Smør baguetten med majones, og fordel kyllingkjøtt og de syltede grønnsakene i.

Tips

Smaksett gjerne majonesen med litt lime, chilipaste, eller finhakket hvitløk og urter.