Baguetter med kyllingskinke, salsa og ananassalat

Tidsbruk 20 minutter
13 ingredienser
235 planlagt
Baguetter med kyllingskinke, salsa og ananassalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag bedre baguetter. Det er enklere enn du tror. Med kyllingskinke og godt tilbehør får du en ny baguettefavoritt som passer både til skolemat, lunsj og kvelds.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllingbaguett

4 stk
Porsjonsbaguetter
4 ss
Majones
8 skive
Kyllingskinke
2 stk
Hjertesalat
0,3 stk
Agurk
0,5 stk
Ananas

Tomat-lime-koriandersalsa

3 stk
Plommetomater
1 potte
Koriander
1 fedd
Hvitløk
1 ss
Limesaft
0,3 ts
Cayennepepper
3 ss
Olivenolje
0,5 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kjøp ferdigstekte baguetter eller stek halvstekte i 10 minutter ved 220 °C varmluft. Avkjøl i 15 minutter.

Trinn 2

Skjær et snitt ned i baguetten, smør med majones og fyll med kyllingskinke, salatblader og tynne skiver av agurk og ananas. Lag tomatsalsaen og legg den på toppen av baguettefyllet. Serveres med en gang.

Trinn 3

Tomat-lime-koriandersalsa: Del tomatene i små terninger og bland med grovhakket koriander. Tilsett hakket hvitløk, limesaft, olivenolje, salt og cayennepepper og bland sammen. La salaten marineres i 10 minutter før servering.