Kylling til middag
Kylling passer supert som middagsmat, er rask å tilberede, og faller i smak hos de aller fleste. Ikke rart vi spiser så mye av det. Her finner du våre beste oppskrifter med kylling, som hel kylling, kyllinglår, fileter og kyllingkjøttdeig.
Kylling er verdens mest spiste kjøttslag. Bare i Norge finnes mer enn 550 kyllingbønder, og det slaktes cirka 63 millioner kyllinger hvert år. Visste du at REMA 1000 er eneste dagligvareaktør i Norge som kun selger kylling av en sunnere rase? Når du handler kylling fra Solvinge eller Stange, velger du å støtte produsenter som sørger for at dyrene har det godt. Kyllingkjøtt inneholder mye proteiner, vitaminer og mineraler – og passer ypperlig til all verdens krydder, og en rekke andre råvarer og tilbehør.
Tips
Du vil kanskje også lese om...
Derfor bør du bruke mer kyllinglår: Smakfullt, mørt og saftig
Kyllinglår blir ofte glemt over den tradisjonelle kyllingfileten. Dette er en tabbe, mener mesterkokken, som mener lårfilet passer til alt.
Bli kjent med Solvinge-bøndene
I 2018 flyttet en ny og friskere kyllingrase inn i alle Solvinge sine fjøs, med mål om å bedre dyrevelferden. Les hvordan…
Hvordan grille kylling
Kylling gjør seg godt på grillen, både til hverdags og til fest. Lær hvordan du griller kylling med perfekt resultat – hver…
Bedre dyrevelferd for folk flest
Kylling fra Solvinge vokser saktere, lever lenger og er friskere enn kyllingene som normalt produseres. Det skal være enkelt å velge dyrevelferd.