Lammekoteletter med timianstekte rødbeter, smørstekt sopp, fløtegratinerte poteter og provencesaus
Lam, rødbeter og sopp gir deg de gode høstsmakene i én og samme rett.
Velg antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
Trinn 1
Ha de fløtegratinerte potetene i en ildfast form, topp gjerne med litt revet ost, og stek etter anvisning på pakken.
Trinn 2
Skrell rødbetene og skjær dem i skiver. Ha på salt, nykvernet pepper og hakket timian og stek dem i smør til de er møre.
Trinn 3
Krydre lammekotelettene med salt og pepper og stek dem i olje i 2-3 minutter på hver side. Ta dem ut av pannen og la dem hvile mens du steker soppen.
Trinn 4
Varm opp provencesaus etter anvisning på pakken. Server lammekotelettene med timianstekte rødbeter, smørstekt sopp, fløtegratinerte poteter og provencesaus.
Lag fløtegratinerte poteter og provencesaus fra bunnen av!