Lammekoteletter med bønnecassoulet

Tidsbruk 35 minutter
15 ingredienser
115 planlagt
Lammekoteletter med bønnecassoulet
Legg oppskrift
i handlelapp
En av de raskeste lammerettene du kan lage – inspirert av en tradisjonsrik kasserollerett fra Languedoc.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Bønnecassoulet

2 ss
Hakket gressløk
1 stk
Gulrot
2 stang
Stangselleri
1 ss
Hakket timian
1 stk
Rødløk 4-pk
2 boks
Hvite bønner
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Olivenolje til steking

Lammekoteletter

1 fedd
Hvitløk
1 ss
Hakket timian
8 stk
Lammekoteletter
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Olivenolje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell grønnsakene og skjær i tynne strimler. Fres grønnsakene i litt olje i et par minutter. Tilsett salt og nykvernet pepper. Hell av væsken fra bønnene og ha dem i gryten med grønnsakene. Varm opp igjen og vend inn gressløk og timian.

Trinn 2

Gni lammekotelettene inn med finhakket hvitløk og timian, salt og nykvernet pepper. Stek dem i olje til de har en fin stekeskorpe, ca. 3 minutter.

Trinn 3

Fordel bønnecassouleten på tallerkener og legg kotelettene oppå.