Grillet lammelår med grønne grønnsaker

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
172 planlagt
Grillet lammelår med grønne grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Grillet lammelår med Couve a mineira er en kålrett som opprinnelig kommer fra Portugal. Her er en versjon hvor kål er byttet med brokkoli, squash og spinat.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Couve a Mineira

1 stk
Squash
1 pose
Spinat
2 ss
Olivenolje
1 stk
Brokkoli
1 fedd
Hvitløk
1 klype
Salt

Lammelår

700 g
Krydret lammelår i skiver

Slik gjør du

Trinn 1

Grill lammelårskivene på direkte varme på begge sider til de får en fin grillfarge. Flytt dem så til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til lårskivene er ferdige.

Tips og råd:

Trinn 2

Kok brokkolibukettene knapt møre. Stek skivet hvitløk i olivenolje til de er gylne, ha brokkolibuketter, skivet scuash og spinat og stek i noen minutter til brokkolien og squashen er myk. Smak til med salt. Server grønnsakene til grillet lammelår.