Varm sjokolade med krem

Tidsbruk 10 minutter
7 ingredienser
86 planlagt
Varm sjokolade med krem
Legg oppskrift
i handlelapp
Hva smaker bedre enn en kopp varm sjokolade etter skituren i adventstiden eller romjulen?

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,7 l
Helmek
2 ss
Kakao
33,3 g
Kokesjokolade
0,7 ss
Vaniljesukker
1,3 dl
Kremfløte
2 ss
Sukker
0,7 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Hell melken i en kjele og dryss på sukkeret. Kok opp melk og sukker.

Trinn 2

Ha kakao, finhakket kokesjokolade og vaniljesukker i en bolle. Spe med 3 dl av den varme melken og rør til sjokoladen er smeltet og kakao og vaniljesukker godt blandet inn i melken.

Trinn 3

Hell sjokolademelken tilbake i den varme melken.

Trinn 4

Pisk kremfløten med sukker til en løs krem. Server kakao i romslige kopper med en god klatt pisket krem på toppen av kakaoen.