Varm sjokolade med krem

Tidsbruk 10 minutter
6 ingredienser
96 planlagt
Varm sjokolade med krem
Legg oppskrift
i handlelapp
Hva smaker bedre enn en kopp varm sjokolade etter skituren i adventstiden eller romjulen?

Velg antall personer

3 voksne
3 barn

Ingredienser

1 l
Helmek
3 ss
Kakao
50 g
Kokesjokolade
1 ss
Vaniljesukker
2 dl
Kremfløte
1 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Hell melken i en kjele og dryss på sukkeret. Kok opp melk og sukker.

Trinn 2

Ha kakao, finhakket kokesjokolade og vaniljesukker i en bolle. Spe med 3 dl av den varme melken og rør til sjokoladen er smeltet og kakao og vaniljesukker godt blandet inn i melken.

Trinn 3

Hell sjokolademelken tilbake i den varme melken.

Trinn 4

Pisk kremfløten med sukker til en løs krem. Server kakao i romslige kopper med en god klatt pisket krem på toppen av kakaoen.