Spice dog med mexislaw

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
579 planlagt
Spice dog med mexislaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne smaksrike pølsen på grillen og server med en spicy mexislaw.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Mexislaw

1 stk
Rød chili
1 stk
Sitron
1 dl
Lettrømme
1 stk
Liten hodekål
1 stk
Liten gulrot
1 stk
Sjalottløk
2 dl
Majones
2 ss
Tomatsalsa
0.5 stk
Liten rød paprika
1 klype
Salt

Pølser og pølsebrød

1 pose
Pølsebrød
1 pakke
Chilidog

Slik gjør du

Trinn 1

Grill pølsene.

Trinn 2

Finsnitt grønnsakene til mexislaw med en mandolin eller rivjern. Bland sammen majones, rømme og salsa. Smak til med sitron og salt. Bland inn de finsnittede grønnsakene.

Trinn 3

Brett ut pølsebrødene, slik at de deler seg i to. Varm de forsiktig på grillen – de trenger ikke lang tid. Legg mexislaw og pølse på brødet, og server!

Serveringsforslag

Server gjerne med sterk sennep og rødløk i skiver.