Pepperkrabbe

Tidsbruk 30 minutter
16 ingredienser
539 planlagt
Pepperkrabbe
Legg oppskrift
i handlelapp
I denne fantastiske retten matches krabbens særegne sødme av syrlige, friske og søte smaker fra det asiatiske kjøkkenet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pepperkrabbe

1500 g
Krabbeklør
3 fedd
Hvitløk
40 g
Ingefær
0,5 potte
Koriander
1 stk
Chili
1 dl
Soyasaus
0,5 dl
Hvitvinseddik
50 g
Sukker
2 ss
Grovmalt pepper
2 ss
Smør
0,5 dl
Solsikkeolje

Tilsett rett før servering

1 bunt
Vårløk
0,5 potte
Koriander
0,5 ts
Sesamolje

Server med

1 boks
Chipotle chili mayo
1 stk
Godt brød

Slik gjør du

Trinn 1

Del og grovknus krabbeklørne.

Trinn 2

Kjør hvitløk, ingefær, koriander og chili i en blender med eddik, soyasaus og sukker.

Trinn 3

Fres sort pepper, smør og solsikkeolje i en wok eller gryte og ha i krabbeklørne. Hell over blandingen. Tilsett hakket vårløk, koriander og sesamolje rett før servering.

Trinn 4

Server med Chipotle chili mayo og godt brød.

Serveringsforslag

Du kan også bake pepperkrabben i ovn på 220˚C i ca. 10 minutter i en ildfast form.