Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Crostini med syltet paprika

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
75 planlagt
Crostini med syltet paprika
Legg oppskrift
i handlelapp
Den deilige søte smaken av varmebehandlet, syltet paprika får fortjent all oppmerksomhet i denne crostini-varianten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Crostini

0,8 stk
Baguette
1,5 dl
Olivenolje
3 fedd
Hvitløk
1,5 ss
Chili

Syltet paprika

1,5 stk
Rød paprika
0,8 dl
Olivenolje
1,5 ts
Sitron, saft
0,8 fedd
Hvitløk
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær baguette i 5 mm tykke skiver. Kjør olje sammen med hvitløk og chili i en mikser. Pensle stekeplaten med olje og legg på baguetteskivene. Pensle toppen av skivene med oljen og stek dem ved 180°C i ca. 7 minutter, til de blir svakt brune og sprø. Avkjøl på kjøkkenpapir så noe av fettet kan renne av.

Trinn 2

Grill paprika hele i ovnen eller på grillen til skallet er svart. Legg dem i en tett plastpose og avkjøl. Da er det lett å fjerne det svarte skallet. Fjern hinner og frø og kutt i fine terninger.

Trinn 3

Ha terningene i en kjele med olivenolje, sitronsaft, hakket hvitløk, salt og pepper. Kok paprikaen mør under lokk og avkjøl. Sil av laken før servering, og anrett på stekte crostini.