Bruchetta med tomater og parmesan

Tidsbruk 15 minutter
9 ingredienser
224 planlagt
Bruchetta med tomater og parmesan
Legg oppskrift
i handlelapp
Bruschetta er fra gammelt av italiensk fattigmannskost, men er også i dag en enkel og god måte å få brukt opp brødrester på.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,3 stk
Løk
0,5 ts
Tørket basilikum
2 stk
Tomater
2 ss
Revet parmesan
2 skive
Brød, gjerne tørt
1 ss
Olivenolje til steking
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olivenolje til drypping

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og finhakk løk. Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Ha i løk og tørket basilikum og stek til løken er blank. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Vask og del tomatene i små terninger. Riv parmesan på et rivjern.

Trinn 3

Rist brødskivene i brødristeren og drypp over olivenolje.

Trinn 4

Ha på stekt løk, tomater og parmesan.