Grillspyd med mørbradbiff og grillet chunky tomatsalsa

Tidsbruk 35 minutter
7 ingredienser
406 planlagt
Grillspyd med mørbradbiff og grillet chunky tomatsalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Små, saftige storfestykker er noe av det beste du kan ha på grillen! Server disse fiks ferdige spydene med sommerens beste tomatsalsa.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Tomatsalsa

3 stk
Tomater
0.5 stk
Lime, saft
0.5 stk
Løk
0.5 stk
Gul paprika
1.5 ss
Finhakket frisk koriander

Spyd

4 stk
Grillspyd med mørbradbiff
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill og grovhakk tomater, paprika og løk. Bland alt i en bolle sammen med finhakket frisk koriander. Smak til med presset lime og salt. La salsaen stå i 30 minutter før den serveres.

Tips og råd:

Trinn 2

Legg spydene på indirekte varme og sett på lokk. Grill i 6-8 minutter. Flytt spydene over til direkte varme for å gi dem litt farge. Legg dem evt. i noen minutter til på indirekte varme hvis ikke de er ferdige.