Julebuffet med Remas ferdiglagede retter og pålegg

Tidsbruk 60 minutter
44 ingredienser
28 planlagt
Julebuffet med Remas ferdiglagede retter og pålegg
Legg oppskrift
i handlelapp
Invitere til julebuffet? Du trenger ikke slite deg ut på å lage all maten selv. Rema har et stort utvalg ferdiglagede retter og pålegg som både smaker godt og sparer deg for masse arbeid.

Velg antall personer

4 voksne
4 barn

Ingredienser

Fisk

1 glass
Delikat sursild
1 glass
Delikat tomatsild
1 boks
Håndpillede reker
1 pakke
Røket laks i skiver

Kjøtt

1 pakke
Roastbiff
1 pakke
Skivet fenalår
1 pakke
Røket Herregårdsskinke
1 boks
Juleleverpostei
400 g
Medisterkaker
0.3 stk
Sylte fra Nordfjord
1 pakke
Skivet spekeskinke

Oster og kaker

1 stk
Minibrie
1 stk
Vesterhavsost fra Kolonihagen
1 stk
Blåmuggost fra Kolonihagen
1 glass
Fikenmarmelade
1 boks
Kokosmakroner
1 brett
Goro
1 stk
Kransekake

Pynt og tilbehør

2 potte
Dill
1 potte
Gressløk
2 stk
Sitron
1 potte
Persille
3 stk
Rødløk
2 stk
Gul løk
6 stk
Egg
1 pakke
Surkål
1 boks
Bacon
1 boks
Fersk sjampinjong
1 glass
Syltede agruker
1 stk
Seterrømme
1 stk
Majones
1 stk
Remulade
1 glass
Sennep
1 pose
Lefser
1 boks
Potetsalat
1 kg
Klementiner
1 pakke
Druer
1 stk
Waldorfsalat
1 pose
Hasselnøtter
1 pakke
Tørket fiken
1 pakke
Rødkål
1 boks
Sennepssaus
1 pakke
Smør
1 pakke
Flatbrød

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær opp rugbrød som serveres sammen med sursild og tomatsild. Pynt med rødløk og dill.

Trinn 2

Lag eggerøre som serveres sammen med røket laks. Lag den av 6 egg, melk, smør og gressløk.

Trinn 3

Pynt rekene med sitronbåter og dill. Server med majones.

Trinn 4

Sylten servere med søt, sterk sennep og lefser. Roastbiff med remulade. Serveres med syltede agurker til.

Trinn 5

Spekemat serveres med potetsalat og pyntes med gressløk.

Trinn 6

Herregårdsskinke serveres med waldorfsalat. Lun leverpostei med sopp og bacon. Medisterkaker med rødkål.

Trinn 7

Komponer et assortert ostefat med fikenmarmelade og kjeks.

Trinn 8

Server gjerne også frisk frukt, kransekake, julekaker, nøtter og fiken.