Julebuffet med Remas ferdiglagede retter og pålegg

Tidsbruk 60 minutter
44 ingredienser
139 planlagt
Julebuffet med Remas ferdiglagede retter og pålegg
Legg oppskrift
i handlelapp
Invitere til julebuffet? Du trenger ikke slite deg ut på å lage all maten selv. Rema har et stort utvalg ferdiglagede retter og pålegg som både smaker godt og sparer deg for masse arbeid.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fisk

0,5 glass
Delikat sursild
0,5 glass
Delikat tomatsild
0,5 boks
Håndpillede reker
0,5 pakke
Røket laks i skiver

Kjøtt

0,5 pakke
Roastbiff
0,5 pakke
Skivet fenalår
0,5 pakke
Røket Herregårdsskinke
0,5 boks
Juleleverpostei
200 g
Medisterkaker
0,1 stk
Sylte fra Nordfjord
0,5 pakke
Skivet spekeskinke

Oster og kaker

0,5 stk
Minibrie
0,5 stk
Vesterhavsost fra Kolonihagen
0,5 stk
Blåmuggost fra Kolonihagen
0,5 glass
Fikenmarmelade
0,5 boks
Kokosmakroner
0,5 brett
Goro
0,5 stk
Kransekake

Pynt og tilbehør

1 potte
Dill
0,5 potte
Persille
0,5 potte
Gressløk
1 stk
Sitron
1,5 stk
Rødløk
1 stk
Gul løk
3 stk
Egg
0,5 pakke
Surkål
0,5 boks
Bacon
0,5 boks
Fersk sjampinjong
0,5 glass
Syltede agruker
0,5 stk
Seterrømme
0,5 stk
Majones
0,5 stk
Remulade
0,5 glass
Sennep
0,5 pose
Lefser
0,5 boks
Potetsalat
0,5 stk
Waldorfsalat
0,5 kg
Klementiner
0,5 pakke
Druer
0,5 pose
Hasselnøtter
0,5 pakke
Tørket fiken
0,5 pakke
Rødkål
0,5 boks
Sennepssaus
0,5 pakke
Flatbrød
0,5 pakke
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær opp rugbrød som serveres sammen med sursild og tomatsild. Pynt med rødløk og dill.

Trinn 2

Lag eggerøre som serveres sammen med røket laks. Lag den av 6 egg, melk, smør og gressløk.

Trinn 3

Pynt rekene med sitronbåter og dill. Server med majones.

Trinn 4

Sylten servere med søt, sterk sennep og lefser. Roastbiff med remulade. Serveres med syltede agurker til.

Trinn 5

Spekemat serveres med potetsalat og pyntes med gressløk.

Trinn 6

Herregårdsskinke serveres med waldorfsalat. Lun leverpostei med sopp og bacon. Medisterkaker med rødkål.

Trinn 7

Komponer et assortert ostefat med fikenmarmelade og kjeks.

Trinn 8

Server gjerne også frisk frukt, kransekake, julekaker, nøtter og fiken.