Råmarinert torsk med ananassalsa

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
16 planlagt
Råmarinert torsk med ananassalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
En frisk torskeservering med inspirasjon fra Sør-Amerika. Syren i limesaften setter i gang en prosess som minner om koking, og gjør fisken mør.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Torsk

200 g
Torskeloin
1 stk
Lime, saft og skall
0.5 dl
Olivenolje

Ananassalsa

100 g
Ananas
0.3 stk
Mango
0.3 stk
Rød chili
0.5 stk
Lime, saft
6 kvist
Koriander

Salat

1 pose
Baby Leaf

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt torskeloinen rett ned i 2 mm tykke skiver. Press limesaft i en skål og bland inn finrevet limeskall. Vend inn torskeskivene og la det stå og marinere i 5 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Bland så inn olivenolje, salt og nykvernet sort pepper. Fordel fiskeskivene på tallerkener.

Trinn 4

Trinn 4

Knus 1/3 del av mangoen med en gaffel. Resten av mangoen + ananasen kuttes i små terninger. Finhakk chilien. Bland alle ingrediensene sammen i den knuste mangoen. La stå i 5 minutter. Ved servering toppes fiskeskivene med salsa og Baby Leaf-salat.

Trinn 5