Lammekoteletter med bønnecassoulet

Tidsbruk 35 minutter
15 ingredienser
155 planlagt
Lammekoteletter med bønnecassoulet
Legg oppskrift
i handlelapp
En av de raskeste lammerettene du kan lage – inspirert av en tradisjonsrik kasserollerett fra Languedoc.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Bønnecassoulet

0,8 stk
Gulrot
1,5 stang
Stangselleri
0,8 stk
Rødløk 4-pk
1,5 boks
Hvite bønner
1,5 ss
Hakket gressløk
0,8 ss
Hakket timian
1,5 ss
Olivenolje til steking
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Lammekoteletter

0,8 fedd
Hvitløk
6 stk
Lammekoteletter
0,8 ss
Hakket timian
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper
1,5 ss
Olivenolje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell grønnsakene og skjær i tynne strimler. Fres grønnsakene i litt olje i et par minutter. Tilsett salt og nykvernet pepper. Hell av væsken fra bønnene og ha dem i gryten med grønnsakene. Varm opp igjen og vend inn gressløk og timian.

Trinn 2

Gni lammekotelettene inn med finhakket hvitløk og timian, salt og nykvernet pepper. Stek dem i olje til de har en fin stekeskorpe, ca. 3 minutter.

Trinn 3

Fordel bønnecassouleten på tallerkener og legg kotelettene oppå.