Kremet grønnkål

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
20 planlagt
Kremet grønnkål
Legg oppskrift
i handlelapp
Grønnkål er både veldig trendy og veldig sunt! Her har du en mild og myk utgave av denne karaktersterke kåltypen.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

200 g
Grønnkål
2 stk
Sjalottløk
1 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
1 dl
Hvitvin
2 dl
Kremfløte
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Grovdel grønnkålen. Skjær sjalottløk og hvitløk i tynne skiver og surr det mykt i en panne med smør. Tilsett hvitvin og kok inn til det kun er en fuktig blanding. Ha i fløten og tilsett grønnkålen. Kok den mør i 4-5 minutter. Smak til med salt og kvernet sort pepper.