Urtemarinert svinefilet med verdens beste grønnsaker

14 ingredienser
131 planlagt
Urtemarinert svinefilet med verdens beste grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Etter at du har kuttet grønnsakene og fyrt opp grillen, lager denne retten seg nesten selv. Deilig sommermat!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Urtemarinert svinefilet i skiver

1 pakke
Urtemarinert svinefilet i skiver

Verdens beste grønnsaker

1 stk
Løk
1 stk
Squash
2 stk
Gulrøtter
0,5 stk
Sellerirot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Blomkål
3 fedd
Hvitløk
2 ss
Finhakket frisk timian eller rosmarin
1 stk
Sitron
2 ss
God olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt løk, squash og gulrøtter i skiver, sellerirot i biter, paprika i strimler og blomkål i buketter. Finhakk hvitløken.
Ha alle grønnsakene i en aluminiumsform. Hell over godt med olivenolje, hakkede urter, salt og pepper, og bland godt sammen.

Trinn 2

Legg aluformen på indirekte varme, ha på lokk og grill grønnsakene til de er møre (ca. 0,5 til 1 time).
Vend litt på grønnsakene underveis.
Smak til med presset sitron og evt. mer salt og pepper før servering.

Trinn 3

Grill skivene av svinefilet på direkte varme til de får en fin farge, ca. 2-3 min på hver side. Flytt skivene til indirekte varme, ta ned lokket og la ligge noen minutter til de er ferdigstekte.

Tilbehør