Spice dog med mexislaw

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
371 planlagt
Spice dog med mexislaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne smaksrike pølsen på grillen og server med en spicy mexislaw.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pølser og pølsebrød

0,8 pose
Pølsebrød
0,8 pakke
Chilidog

Mexislaw

0,8 stk
Liten hodekål
0,4 stk
Liten rød paprika
0,8 stk
Liten gulrot
0,8 stk
Sjalottløk
0,8 stk
Rød chili
1,5 dl
Majones
0,8 dl
Lettrømme
1,5 ss
Tomatsalsa
0,8 stk
Sitron
0,8 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill pølsene.

Trinn 2

Finsnitt grønnsakene til mexislaw med en mandolin eller rivjern. Bland sammen majones, rømme og salsa. Smak til med sitron og salt. Bland inn de finsnittede grønnsakene.

Trinn 3

Brett ut pølsebrødene, slik at de deler seg i to. Varm de forsiktig på grillen – de trenger ikke lang tid. Legg mexislaw og pølse på brødet, og server!

Serveringsforslag

Server gjerne med sterk sennep og rødløk i skiver.