Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Spaghetti med scampi og erter

Tidsbruk 20 minutter
12 ingredienser
3475 planlagt
Spaghetti med scampi og erter
Legg oppskrift
i handlelapp
Sødmefulle erter matcher sødmen i scampien og gjør dette til en pastarett som både er grønn og smaker grønt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Spaghetti

350 g
Spaghetti

Scampi

1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
270 g
Scampi
2 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Ertepuré

1 pose
Frosne erter
1 dl
Kremfløte
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken.

Trinn 2

Stek hakket løk og hvitløk i olje i en stekepanne på middels varme i 3-4 minutter. Ta ut halvparten, og tilsett finhakket chili og scampi. Stek på høy varme i 2 minutter, så scampien får litt farge – det kan godt ryke litt. Krydre med salt og pepper. Sett til side.

Trinn 3

Kok ertene i fløte i 3-4 minutter, til de så vidt er gjennomkokt. Ha i den stekte løken du har satt til side. Kjør til puré med stavmikser eller i en blender. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Vend ertepuréen i pastaen. Server med scampiblandingen på toppen.

Det lille ekstra

Server med hakket kruspersille eller koriander og sitronbåter. Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.