Sjømatpasta med blåskjell og fennikel

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
193 planlagt
Sjømatpasta med blåskjell og fennikel
Legg oppskrift
i handlelapp
Kombinasjonen sjømat, fennikel, hvitløk og tomat forteller at denne sjømatpastaen er inspirert av den franske suppeklassikeren bouillabaisse.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta

300 g
Spaghetti fullkorn

Fisk og blåskjell

1 pose
Ternet fisk, fryst
1 pakke
Blåskjell
1 stk
Fennikel
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Hakkede tomater
1 ts
Chilipulver
0,5 dl
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken. Kok pasta etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Fres fisk, blåskjell, grovhakket fennikel og finhakket hvitløk i halvparten av oljen i 2-4 minutter. Ha i hermtiske tomater og chilipulver og kok videre med lokket på, til blåskjellene har åpnet seg.

Trinn 3

Vend sammen pasta og fiskeblanding og hell over resten av oljen.

Det lille ekstra
Det lille ekstra