Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Sjømatpasta med blåskjell og fennikel

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
85 planlagt
Sjømatpasta med blåskjell og fennikel
Legg oppskrift
i handlelapp
Kombinasjonen sjømat, fennikel, hvitløk og tomat forteller at denne sjømatpastaen er inspirert av den franske suppeklassikeren bouillabaisse.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta

300 g
Spaghetti fullkorn

Fisk og blåskjell

1 pose
Ternet fisk, fryst
1 pakke
Blåskjell
1 stk
Fennikel
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Hakkede tomater
1 ts
Chilipulver
0,5 dl
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken. Kok pasta etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Fres fisk, blåskjell, grovhakket fennikel og finhakket hvitløk i halvparten av oljen i 2-4 minutter. Ha i hermtiske tomater og chilipulver og kok videre med lokket på, til blåskjellene har åpnet seg.

Trinn 3

Vend sammen pasta og fiskeblanding og hell over resten av oljen.

Det lille ekstra
Det lille ekstra