Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pannestekt torskeloin med sopp, spinat, potetstappe og soppsaus

10 ingredienser
606 planlagt
Pannestekt torskeloin med sopp, spinat, potetstappe og soppsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Torsk og sopp er en veldig god smakskombinasjon. Prøv selv!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Torskeloin

700 g
Fersk torskeloin
1 ss
Smør

Sopp

1 pakke
Høstens soppmix
1 ss
Finhakket frisk timian
2 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Spinat og potetstappe

1 pose
Spinat
1 pakke
Ferdig potetstappe

Soppsaus

1 boks
Soppsaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt torskeloin i serveringsstykker og stek dem i smør i stekepannen, 2-3 minutter på hver side.

Trinn 2

Stek soppen i smør, tilsett litt salt og nykvernet pepper og gjerne finhakket timian.

Trinn 3

Skyll spinaten og ha den i en panne eller vid kasserolle. Vend rundt på middels varme til spinaten faller sammen.

Trinn 4

Varm opp potetstappe og soppsaus etter anvisning på pakken. Server pannestekt torskeloin med sopp, spinat, potetstappe og soppsaus.

Lag potetstappe og soppsaus fra bunnen av!
Lag potetstappe og soppsaus fra bunnen av!