Crab Claws with Mustard Dipping Sauce

17 ingredienser
15 planlagt
Crab Claws with Mustard Dipping Sauce
Legg oppskrift
i handlelapp
Krabbeklør på aller enkleste måte, men der den klassiske majonesen er byttet ut med en mer smaksrik dipp.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Krabbeklør

2 pakke
Kokte krabbeklør

Mustard Dipping Sauce

2,5 dl
Majones
4 ss
Dijonsennep
4 ss
Pepperrotkrem (fra tube)
2 ss
Presset sitronsaft
0,5 ts
Tabasco

Frida Kahlos avokadosalat

3 ss
Rødvinseddik
1 stk
Grønn squash
2 stk
Avokado
100 g
Revet parmesan
2 ss
Finhakket koriander
6 ss
God olivenolje
0,8 ts
Salt
0,5 ts
Sukker
2 ss
Olje

Server med

1 stk
Sitron i båter
8 skive
Godt brød

Slik gjør du

Trinn 1

Mustard Dipping Sauce: Bland sammen alle ingredienser i en bolle. Smak evt. til med litt mer sitronsaft og/eller hot sauce.

Trinn 2

Frida Kahlos avokadosalat: Bland sammen olivenolje, rødvinseddik, salt og sukker i et glass med lokk. Rist hardt til dressingen er godt blandet. Skjær squash i skiver. Varm matoljen i en stekepanne. Stek squashskivene til de er gylne på begge sider. Legg over på et fat. Fjern skall og sten i avokadoene og skjær dem i skiver. Legg squash- og avokadoskiver lagvis på et serveringsfat. Dryss over litt salt. Topp med dressingen, revet parmesan og finhakket koriander.

Trinn 3

Knus skallet på krabbeklør før servering. Server med sitronbåter og godt brød.