Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Crab Claws with Mustard Dipping Sauce

17 ingredienser
3 planlagt
Crab Claws with Mustard Dipping Sauce
Legg oppskrift
i handlelapp
Krabbeklør på aller enkleste måte, men der den klassiske majonesen er byttet ut med en mer smaksrik dipp.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Krabbeklør

2 pakke
Kokte krabbeklør

Mustard Dipping Sauce

2,5 dl
Majones
4 ss
Dijonsennep
4 ss
Pepperrotkrem (fra tube)
2 ss
Presset sitronsaft
0,5 ts
Tabasco

Frida Kahlos avokadosalat

3 ss
Rødvinseddik
1 stk
Grønn squash
2 stk
Avokado
100 g
Revet parmesan
2 ss
Finhakket koriander
6 ss
God olivenolje
0,8 ts
Salt
0,5 ts
Sukker
2 ss
Olje

Server med

1 stk
Sitron i båter
8 skive
Godt brød

Slik gjør du

Trinn 1

Mustard Dipping Sauce: Bland sammen alle ingredienser i en bolle. Smak evt. til med litt mer sitronsaft og/eller hot sauce.

Trinn 2

Frida Kahlos avokadosalat: Bland sammen olivenolje, rødvinseddik, salt og sukker i et glass med lokk. Rist hardt til dressingen er godt blandet. Skjær squash i skiver. Varm matoljen i en stekepanne. Stek squashskivene til de er gylne på begge sider. Legg over på et fat. Fjern skall og sten i avokadoene og skjær dem i skiver. Legg squash- og avokadoskiver lagvis på et serveringsfat. Dryss over litt salt. Topp med dressingen, revet parmesan og finhakket koriander.

Trinn 3

Knus skallet på krabbeklør før servering. Server med sitronbåter og godt brød.